Terug naar de resultaten
Te koop
Regio Overijssel

Regio Overijssel

€ 650.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Volledig ingerichte cafetaria inclusief appartement in Zwolle.

...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 189 m²
Lees meer

Omschrijving

Volledig ingerichte cafetaria inclusief appartement in Zwolle.

Vraagprijs: € 650.000,= k.k.
Registergoed alsmede in het registergoed aanwezige inventaris

Ligging: Zwolle heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. De aanwezigheid grote publieke en private instellingen maakt het een economisch stabiele regio. Het aantal inwoners (waaronder eveneens veel studenten) stijgt al jaren. De wijk Assendorp is van origine een arbeiderswijk, die de afgelopen jaren erg in trek is gekomen bij starters en studenten.

Omschrijving Object: In de gewilde wijk “Assendorp” ligt dit cafetaria inclusief groot appartement (173 m2) op de eerste verdieping. Aan de doorgaande winkelstraat en in de nabijheid van de Dominicanenkerk en -klooster.  

Omschrijving: Snackpoint Kolk heeft een lange historie aan de Assendorperstraat. Het goedlopende bedrijf is door omstandigheden helaas gesloten. Het horecabedrijfsgedeelte heeft twee zelfstandige entrees. Via de hoofdingang direct toegang tot de verkoopruimte met rechts achterin gescheiden dames- en herentoiletten. Diverse zitgelegenheden in de verkoopruimte. Er is een ruime counter en een moderne bakwand. Achter de verkoopruimte zit een grote keuken en voorbereidingskeuken. Er is eveneens een koelcel aanwezig. Op het achtergelegen terrein is opslagruimte gelegen. 

De woning heeft een zelfstandige entree alsmede een inpandige opgang. Via de inpandige opgang komt men bij een kantoor dat is gelegen op een tussenverdieping. De vaste trap voert verder naar de keuken die op de eerste verdieping is gelegen. De keuken is voorzien van openslaande deuren naar het ongekende dakterras. Er is een slaapkamer en een grote woonkamer op de eerste verdieping. De twee verdieping heeft vijf slaapkamers, een berging en een badkamer. Via de vlizotrap is de zolder te bereiken. De afwerking van zowel het horecagedeelte als het appartement zijn redelijk (hier en daar matig). 
 
Zitplaatsen: Automatiek: 15 zitplaatsen. Cafetaria: 25 zitplaatsen.

Bijzonderheden: Bijzonder courant object in een drukke woonomgeving. Winkelstraat. Verbindingsweg tussen Zwolle Zuid en Zwolle centrum. Wellicht geschikt voor (her) ontwikkeling naar appartementen.

Verkoop/Verhuur
Vraagprijs: € 650.000,= k.k.
Registergoed alsmede in het registergoed aanwezige inventaris

Aanvaarding:per direct
Referentienummer: B100282

HAP Horecamakelaardij
+31(0)85 760 0229
info@horecaadviespartners.nl
 
CONTACTPERSOON

Jeroen Pontenagel
jeroen@horecaadviespartners.nl
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 650.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1931 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 189 m² Verkoopoppervlakte 167 m² Perceeloppervlakte 189 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Overijssel
Horeca concentratiegebied
Ja
Sector
Fastfoodsector
Type
Cafetaria, restaria
Woonruimte aanwezig
Ja
Woningoppervlakte
173 m²
Horecaruimte
166 m²
Huidige aantal zitplaatsen
40
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.