Terug naar de resultaten
Te koop
Regio Overijssel

Regio Overijssel

Vraagprijs € 565.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Café Restaurant De Driesprong te Lemele.

...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 1625 m²
Lees meer

Omschrijving

Café Restaurant De Driesprong te Lemele.

Verkoop/Verhuur            
Vraagprijs: € 565.000,= k.k.
Het registergoed alsmede de in het registergoed gevoerde bedrijfsexploitatie omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en eventueel aan het bedrijf verbonden goodwill.

Algemene gegevens
Adres: Hellendoornseweg 1a te 8148 RH Lemele.
Oppervlakte:1.625 vierkante meter kadastraal.  Cafégedeelte: circa 75 vierkante meter. Zaal: circa 75 vierkante meter.
Kadastrale kenmerken:Thans Gemeente Ambt-Ommen, sectie, G, nummer 6836.
Frontbreedte: ± 23 meter.        

Ligging: Café Restaurant de Driesprong is gelegen aan de voet van de Lemelerberg, samen met de Holterberg de bekendste “bult” van Salland. Het horecabedrijf ligt op het kruispunt van de Kerkweg, Korteveldsweg, Hellendoornseweg en Lemelerweg. Lemele telt circa 1350 inwoners. Jaarrond wordt de omgeving overspoeld met wandel- en fietstoeristen. In toeristenseizoen is de hele omgeving druk bezocht. De Lemelerberg is dan verplichte kost. De ligging is als zodanig zeer gunstig.

Indeling: Het bedrijf heeft twee ingangen. De eerste is gelegen aan de zuidzijde en biedt direct toegang tot het cafégedeelte. Aan de kant van het terras (westzijde) is de zaal te bereiken. De keuken heeft overigens ook een zelfstandige ingang. 
Entree naar het café met tochtsluis. Aan de rechterzijde is de biljart gelegen. De bar bekleedt een centrale positie in de ruimte. Via een (afsluitbare) doorgang is de zaal te bereiken. De zaal is voorzien van een volledig geoutilleerde bar. De centrale hal verbindt alle ruimten met elkaar en verschaft toegang tot de gescheiden dames- en herentoiletten (en MiVa) alsmede de professionele keuken.

Woning: De inpandige bedrijfswoning staat direct in verbinding met het horecabedrijf, maar heeft eveneens een zelfstandige entree. Op de begane grond is de woonkamer gelegen (met openslaande deuren naar het terras). Verder is op de begane grond de toilet alsmede de vaste trap naar de verdieping. Op de verdieping zijn vijf slaapkamers, een badkamer en ruim voldoende bergruimte aanwezig. De afwerking van de woning is redelijk goed. De slaapkamers boven het cafégedeelte zijn matig/redelijk onderhouden.

Concept: Het bedrijf wordt gevoerd als café restaurant. Er is eveneens een cafetaria aanwezig. U kunt bij het bedrijf terecht voor een heerlijk kopje koffie, lunch of diner. Ook is het een ideale locatie voor feesten, partijen, buffetten of vergaderingen. Het terras is prachtig gelegen aan de voorzijde. Dit is het uithangbord van het bedrijf.

Capaciteit: Café: 20 zitplaatsen Bar: 20 zitplaatsen Zaal: 50 zitplaatsen Terras:75 zitplaatsen     

Geschiedenis: De Driesprong is een echt familiebedrijf. Het is inmiddels meer dan 100 in handen van de familie Bennink. Het object dateert oorspronkelijk waarschijnlijk uit 1927. Door de jaren heen hebben er diverse verbouwingen en renovaties plaatsgevonden. De laatste renovatie dateert uit 2001. Destijds is de zaal aangepakt. In het begin van deze eeuw is een grootschalige verbouwing geweest van de keuken, zaal en deel van het café.

Parkeren: Op eigen terrein circa 20 parkeerplaatsen en in de omgeving is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Terras: Ruim terras aan de voorzijde. Gedeeltelijk op eigen grond en gedeeltelijk op gemeentegrond. 

Bijzonderheden: Prachtig historisch horecabedrijfspand met pittoreske uitstraling. Zeer toeristische omgeving en goede zichtlocatie eigen terrein.

Verkoop/Verhuur            
Vraagprijs: € 565.000,= k.k.
Het registergoed alsmede de in het registergoed gevoerde bedrijfsexploitatie omvattende de bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en eventueel aan het bedrijf verbonden goodwill.

Aanvaarding: per direct
Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar
Referentienummer: B100263

HAP Horecamakelaardij
+31(0)85 760 0229
info@horecaadviespartners.nl
 
CONTACTPERSOON

Jeroen Pontenagel
jeroen@horecaadviespartners.nl
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 565.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1927 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 1625 m² Verkoopoppervlakte 150 m² Perceeloppervlakte 1625 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 20 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B2
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Overijssel
Welstandsklasse
B2
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 1,-
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant, pannenkoekenhuis/creperie, restaurant-partycentrum
Terras
Ja
Woonruimte aanwezig
Ja
Woningoppervlakte
110 m²
Horecaruimte
150 m²
Huidige aantal zitplaatsen
90

Video's

Plattegronden

Regio Overijssel Regio Overijssel Regio Overijssel Regio Overijssel

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.