Terug naar de resultaten
Te huur
Regio Noord-Holland

Regio Noord-Holland

Huurprijs € 1.583,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Leuk eetcafé op hoeklocatie in Amsterdam

...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 90 m²
Lees meer

Omschrijving

Leuk eetcafé op hoeklocatie in Amsterdam

Ligging: Aan de Hoofdweg op een hoeklocatie, deze drukke straat vormt de verbinding tussen het Mercatorplein en het Bos en Lommerplein.

Omschrijving Object:
Ligging:In het stadsdeel West, er is altijd wat te zien, doen en kopen in de bruisende buurten Bos & Lommer en De Baarsjes. Met volop restaurants, eetcafés, kroegen en een van de mooiste parken van de stad verveel je je geen moment in West.

De Bos en Lommerbuurt is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling. De kwaliteit van de detailhandel en horeca verbetert zienderogen. Voor de exploitatie van een modern eet- of themacafé liggen hier dan ook goede mogelijkheden. Even verderop zijn bedrijven als Zürich, Bar Frits en Meram gevestigd.

Type: Eetcafé/themacafé.

Omschrijving:
Het café is gelegen op een hoeklocatie, De ingang bevindt zich aan de voorzijde, tegen de achterwand staat een kleine bar, rechtsachter bevindt zich de keuken, linksachter het gescheiden dames en heren toilet. De zaak is keurig netjes ingericht, grote investeringen zijn op korte termijn niet te verwachten.
Het totale vloeroppervlak is ca 70m² op de begane grond en ca. 20m² in het souterrain. Zowel aan de voor als aan de zijkant bestaat de mogelijkheid voor het exploiteren van een (ruim) terras.

Openingstijden: De vergunning staat opening van 7.00 uur in de ochtend tot ‘s nachts 01.00 uur toe. In de weekenden mag de zaak tot 03.00 geopend zijn.
Capaciteit: Op de begane grond zijn er ca 30 zitplaatsen en daarnaast nog 8 aan de bar. In het souterrain is nog plaats voor 12 gasten.
Terras: ca 30 zitplaatsen (na goedkeuring bevoegde instantie).
Bereikbaarheid: Dit gedeelte van Amsterdam is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en de fiets.
Installaties: Het betreft de verhuur van een casco ruimte met nutsaansluitingen (gas/water/elektra) gebaseerd op de huidige capaciteit tot aan de betreffende nutsmeter.
Parkeren: Betaald parkeren. Bedrijven en bewoners hebben de mogelijkheid tot het aanvragen van een parkeervergunning.
Bestemming: Bestemmingsplan ‘Erasmuspark en Robert Scottbuurt. Enkelbestemming Gemengd 2 met functieaanduiding Horeca categorie 3 (Cafés en bars).
Terras: Ja, mogelijk aan de voor en zijkant.
Bijzonderheden: Goede zichtlocatie aan een drukke verbindingsstraat met de mogelijkheid voor het realiseren van een terras.
Huurderbelang: Alle aard en nagelvaste voorzieningen in het pand zijn door huurder aangelegd. Denk hierbij aan keukenafwerking, plafondafwerking en vloerafwerking. Het plafond is geluids- en brandwerend gemaakt. Ter beveiliging van het object is er een rolluik aan de voorzijde.

Juridische informatie
Rechtsvorm: Eenmanszaak.
Transactievorm: Bij overname zullen de bestaande handelsschulden en-vorderingen voor rekening en risico van de huidige eigenaar blijven (een zogeheten activa/passiva transactie).
Drank- en Horecawet: Er is een drank- en horecavergunning afgegeven.
Terrasvergunning: Op aanvraag bij betreffende bevoegde instantie.
Brandveiligheid: Het bedrijf voldoet volgens de eigenaar aan alle gestelde eisen.
Brouwerijverplichtingen: Het hoofdmerk van pils op de tap dient te komen van één aan Heineken Brouwerijen gelieerd merk, daarnaast ligt er een overeenkomst met Illy koffie.
Speelautomatenverplichting: Er is een speelautomatenverplichting van toepassing. Momenteel staan er twee automaten in het bedrijf.
Huur/bruikleenovereenkomst: De inventaris is behoudens de tap technische materialen en de koffiemachine in eigendom.
Inrichtingseisen: Het bedrijf voldoet volgens opgave van de opdrachtgever aan de gestelde inrichtingseisen conform de Drank en Horecawet. Op termijn dienen de tegels in de keuken te worden vervangen.
Personeel: De zaak wordt vrij van personeel aangeboden.
Wet milieubeheer: De melding in het kader van de AMvB Horecabedrijven is gedaan. De inrichting valt onder de werking van het nieuwe Besluit Horeca, Recreatie en Sport.

Verkoop / Verhuur
Overname exploitatie: € 82.500,=
Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, goodwill.
Huurprijs bedrijfspand: € 19.000,= per jaar (exclusief BTW)
Huurperiode: 5 + 5 jaar (ROZ-model Winkelruimte versie 2012). Ingangsdatum 1 maart 2012. Een kopie is op verzoek beschikbaar. Koper en verkoper zijn zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van de indeplaatsstelling.
Huurborg: Nihil
Servicekosten: N.v.t.
Promotiekosten: N.v.t.
Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar
Aanvaarding: In overleg

HAP Horecamakelaardij
+31(0)85 760 0229
info@horecaadviespartners.nl

CONTACTPERSOON
Jeroen Pontenagel
jeroen@horecaadviespartners.nl
+31(0)6 202 515 03

Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.583,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 90 m² Verkoopoppervlakte 90 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Amsterdam
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
A1
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 82.500,-
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant
Terras
Ja
Horecaruimte
90 m²
Huidige aantal zitplaatsen
50
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.