HAP Horecamakelaardij

Nieuwemeerdijk 297
1171 NS Amsterdam - Badhoevedorp
Tel: +31 (0)85 760 02 29
info@horecaadviespartners.nl
Prinsengracht 1055 H, 1017 JE Amsterdam, Horeca (BOG) Huurprijs € 1.950,-
Regio Noord-Holland

Omschrijving

Prachtige Italiaanse Traiteur aan de Prinsengracht!

Overname bedrijfsexploitatie: € 125.000,= 
Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en goodwill.

Algemene gegevens
Adres: Prinsengracht 1055 H te 1017 JE  Amsterdam
Oppervlakte: 72m² vierkante meter volgens BAG.
Kadastrale kenmerken: Amsterdam, sectie I, Nummer 2234.
Frontbreedte:  ± 4,2 meter.                        

Omschrijving Object 
Ligging: Gelegen aan de zuidkant van de Prinsengracht nabij de kruising met de Utrechtsestraat. Bijzondere centrumlocatie. Onze hoofdstad telt inmiddels bijna 875.000 inwoners. De Prinsengracht is de vierde van de vier hoofdgrachten van Amsterdam en loopt evenwijdig aan de Keizersgracht. De grachtengordel is een van de redenen dat Amsterdam internationaal zo beroemd is. Een foto van de grachten met haar prachtige grachtenpanden zegt meer dan een duizend woorden. De kruising met de, eveneens beroemde, Utrechtsestraat maakt dit tot een van de drukste plekjes van Amsterdam.  
Omschrijving: Open voorgevel met veel glas en entree aan de rechterzijde. Doorgang naar de verkoopruimte met aan het raam enkele zitplaatsen. Achterin staat een stamtafel. Aan de gehele linkerzijde zit een counter ten behoeve van (toonbank) verkoop. Middels een vaste trap is de kelder te bereiken. Deze wordt gebruikt als opslagruimte en voorbereidingskeuken voor eenvoudige gerechtjes. Hier is tevens een toilet gesitueerd.
                                                          
Het bedrijf is thans in gebruik als een authentieke Italiaanse traiteur! De recensies op internet liegen er niet om! Men weet hier wat ze doen.
 
Bijzonderheden: Unieke centrumlocatie met hoge passantenstroom. Omgeven met horeca, detailhandel en toeristische trekpleisters. Koningsdag, Gay Pride en andere jaarlijkse evenementen voor de deur!
 
Verkoop/Verhuur                         
Overname bedrijfsexploitatie: € 125.000,= 
Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en goodwill.

Aanvaarding: per direct
Huurprijs bedrijfspand: € 1.950,= per maand (excl. BTW)
Huurperiode: ROZ Model winkelruimte. 3+3 jaar met telkenmale een verlenging van 3 jaar. Afwijkend op dwingendrechtelijke bepaling.
Huurborg: 3 maanden huurverplichting
Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar/verhuurder
Referentienummer: B100108
 
HAP Horecamakelaardij
+31(0)85 760 0229

info@horecaadviespartners.nl
 
CONTACTPERSOON
Jeroen Pontenagel
jeroen@horecaadviespartners.nl
+31(0)6 202 515 03
 
 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.950,- Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 60 m² Verkoopoppervlakte 25 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Redelijk, goed Onderhoud buiten Redelijk, goed Nevenbestemming Winkelruimte Afstand tot winkelvoorz. Op minder dan 500 m Welstandsklasse A1