Terug naar de resultaten
Te huur
Regio Gelderland

Regio Gelderland

Huurprijs € 4.584,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Spectaculair in prijs verlaagd:
Proost: Dit prachtige Grand Café in het centrum van Doetinchem zoekt een nieuwe ondernemer.

...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 325 m²
Lees meer

Omschrijving

Spectaculair in prijs verlaagd:
Proost: Dit prachtige Grand Café in het centrum van Doetinchem zoekt een nieuwe ondernemer.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 185.000,=

Ligging: Doetinchem is een middelgrote stad met een sterke regionale functie in de Achterhoek. Het grand café is het centrum gelegen, op een steenworp afstand van het Amphion theater met parkeergarage, tegenover de Mediamarkt met parkeergarage en om de hoek de bioscoop. Doetinchem telt ongeveer 58.000 inwoners.

Algemene gegevens
Adres: Burgemeester van Nispenstraat 1-08 te 7001 BS Doetinchem.
Oppervlakte: Circa 325 vierkante meter.
Frontbreedte: ± 12 meter.             
 
Omschrijving Object
Type: Grand Café / Restaurant.
Ligging: Doetinchem heeft veel te bieden. Zo zijn er uitgebreide winkelmogelijkheden, is er iedere dinsdag en zaterdag een middelgrote markt en is er een zeer verscheiden aanbod aan horecagelegenheden. De omgeving van Doetinchem is bos- en waterrijk en leent zich perfect voor het maken van fiets-, wandel- en kanotochten. Daarnaast heeft Doetinchem ook vele sportaccommodaties en -verenigingen, bevindt zich aan de Oude IJssel een jachthaven en zijn er vele uitgaansgelegenheden voor jong en oud.

Het Amphion theater werkt met grote artiesten en theatertours. Voorstellingen zijn vrijwel altijd uitverkocht. Middel een (opzegbare en niet verplichte) samenwerking ontvangt het grand café veel vroege dinergasten voorafgaand aan een voorstelling. De bioscoop en de Mediamarkt zijn recentelijk geopend. Dit heeft de “natuurlijke loop” naar deze kant van de stad gehaald. Veel gasten komen in combinatie met een dagje shoppen of een avondje in de bioscoop.

Omschrijving: Zowel de voor- als de achterzijde van het prachtige en majestueuze pand heeft een entree voor het Grand Café. Vanuit de parkeergarage (Mediamarkt) ziet men het statige pand direct liggen. Aan de centrumzijde valt de prachtige kastanjeboom en het ruime terras direct op.
Indeling vanuit de centrumzijde: Keuken aan de rechterzijde van het gebouw. Eigen ingang voor de keuken is aanwezig. De keuken is modern en volledig ingericht. Aan werkelijk elk detail is gedacht en de routing is optimaal. Er is voldoende spoelgelegenheid en opslag aanwezig. Tevens is er achter de keuken gelegenheid tot afvalopslag en een personeelsruimte. Het grand café is traditioneel ingericht. Er ligt een prachtige houten vloer, het plafond en de muren zijn strak gestuct. Men is in 2015 geopend, dus alle inventaris en inrichting is nog nagenoeg nieuw. Er is een mindervalide toilet op de begane grond.

De begane grond is zeer ruim opgezet. Speelse hoogteverschillen en een mooi ingebouwde openhaard breken de ruimte.

In de kelder zijn de gescheiden dames- en herentoiletten gelegen. Hier is tevens nog een personeelsruimte, met personeelsdouche en wasmachine/wasdroger aansluiting en doorgang naar de, onder het gebouw gelegen, parkeergarage.
Tevens zijn in de kelder aangebracht: een drank- en emballageopslag, alsmede een volledig ingerichte grote bierkoelcel. Hier is meer dan voldoende ruimte voor 30+ bieren op fust en verdere drankvoorraden. Leveringen geschieden eenvoudig via de interne privé doorgang naar de Catharina parkeergarage. Hier zijn liften aanwezig.   
 
Er zijn circa 12 verschillende bieren van de tap! Ook op fles is er een ruime keuze speciaalbieren. De espresso wordt bereid met de beste machine ter wereld!

Openingstijden: Het bedrijf is normaliter zes dagen per week geopend. Maandag gesloten. Overige dagen voor ontbijt, lunch en diner geopend.
Zitplaatsen: Zitplaatsen binnen circa 90, zitplaatsen terras circa 80.                 
Oppervlakten: circa 325 m2 binnen en 130 m2 terras
Parkeren: Betaald parkeren in de binnenstad. Er is een grote parkeergarage bij de Mediamarkt.
Bestemming: Bestemmingsplan ‘Binnenstad en De Veentjes 2012’ Centrum – Horeca 1 toegestaan.
Terras: Ja. Circa 130 vierkante meter. Aan te vragen bij de bevoegde instantie.

Bijzonderheden: Unieke centrumlocatie met hoge passantenstroom. Horecaplein. Vetput en ontgeuringsinstallatie aanwezig.

Verkoop/Verhuur                               
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 185.000,=
Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam (Grand Café Doetinchem), domeinnaam en goodwill.
Aanvaarding: per direct
 
Huurprijs bedrijfspand: € 4.584,= excl. BTW per maand.
Huurperiode: 10 + 1 jaar (ROZ-model Winkelruimte versie 2012) afgesloten per 1 juli 2015. Een kopie is op verzoek in te zien. Koper en verkoper zijn zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van een indeplaatsstelling. Voor het jaar 2019 geldt een huurkorting van 10%.
Huurborg: Drie maanden huurverplichting + BTW
Servicekosten: Zijn van toepassing. Zie huurovereenkomst.
Promotiekosten: N.v.t.
Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar
           
HAP Horecamakelaardij
+31(0)85 760 0229

info@horecaadviespartners.nl
 
CONTACTPERSOON
Jeroen Pontenagel
jeroen@horecaadviespartners.nl
+31(0)6 202 515 03

 

Bezichtigingen van het bedrijf vinden alleen plaats na afspraak en in aanwezigheid van de vermelde makelaar of een door hem aan te wijzen plaatsvervanger. Indien u uw nieuwsgierigheid niet kan onderdrukken kunt u het bedrijf ALS GAST een bezoek brengen tijdens openingstijden. Gedraag u dan a.u.b. als gast en laat niets merken aan medewerkers en de ondernemer(s), geef opmerkingen/vragen na uw bezoek aan ons kantoor door.

 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 4.584,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 325 m² Verkoopoppervlakte 325 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Gelderland
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
A1
Ter overname
Ja
↳ Personeel
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 185.000,-
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant, wegrestaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis/creperie, restaurant-partycentrum, congres-zalencentrum
Terras
Ja
Huidige aantal zitplaatsen
90
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.