Terug naar de resultaten
Verkocht
Regio Friesland

Regio Friesland

Huurprijs € 7.189,60 p.m. Verkocht

Omschrijving

Het restaurant dat Leeuwarden op de kaart heeft gezet!
 
Overname bedrijfsexploitatie: € 275.000,=
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 680 m²
Lees meer

Omschrijving

Het restaurant dat Leeuwarden op de kaart heeft gezet!
 
Overname bedrijfsexploitatie: € 275.000,=
Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website, huurrechten en aanwezige goodwill.
 
Ligging: Gelegen in het prachtige historische centrum van Leeuwarden, aan het Gouverneursplein. Het Gouverneursplein is de afgelopen jaren getransformeerd tot een echt horecaplein met diverse toonaangevende horecabedrijven.
  
Omschrijving Object
Ligging: Leeuwarden is een middelgrote stad met circa 110.000 inwoners. Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland. De stad huisvest diverse grote bedrijven en publieke instellingen. Daarnaast zijn hier enkele hoge scholen gevestigd. Het economisch klimaat is
hier al jaren stabiel. De binnenstad van Leeuwarden wordt beschermd door een historische stadsgracht. De statige gebouwen in de binnenstad geven een historisch en authentiek gevoel. Het aanbod horecabedrijven in Leeuwarden is groot en divers.
 
Omschrijving: Het historische gebouw waarin het restaurant is gevestigd dateert uit 1680 en 1775. Het pand heeft een monumentale en statige uitstraling. Het gebouw omvat een ruime kelder, begane grond, verdieping en zolder etage. De kelder is in gebruik als opslag en(wijn)kelder. Tevens zijn hier de keurige gescheiden dames- en herentoiletten gesitueerd.

Voor het gebouw is een ruim terras gelegen. Middels de statige trap, die van twee zijden te betreden is, komt men in de hal met, aan de linkerzijde toegang tot het restaurant (voor- en achterzaal) en aan de rechterzijde toegang tot het wijnlokaal. Het restaurant beschikt over een strakke, open keuken. In het wijnlokaal staat een volledig geoutilleerde bar. Er is een directe toegang tot het proeflokaal. Alle ruimten zijn geschikt voor de restaurantexploitatie, maar kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt. Via een vaste trap aan de achterzijde van het gebouw is de eerste verdieping te bereiken. Op de eerste verdieping zijn drie verschillende ruimten (kleine zaal, grote zaal en kookstudio). Momenteel worden deze veelal voor feesten, partijen, bruiloften of bijeenkomsten gebruikt, maar ze zijn eveneens uitstekend te gebruiken als restaurant. Het spreekt voor zich dat op de verdieping gescheiden dames- en herentoiletten zijn. De uitstraling en afwerking van het geheel is luxe en modern met oog voor de historie van het gebouw.
 
Concept: Het restaurant is inmiddels al 10 jaar een begrip in Leeuwarden. Het restaurant dat zich richt op het hogere middensegment is lid van Jeunes Restaurateurs. De wijnbar is laagdrempelig toegankelijk. Op het gebied van events zijn de mogelijkheden op de verdieping bijna onbegrensd.
 
Zitplaatsen: Terras: circa 50 zitplaatsen; Restaurant: circa 50 zitplaatsen; Wijnbar: circa 14 Zitplaatsen; Proeflokaal: circa 15 zitplaatsen; Grote zaal: circa 75 gasten; Kleine zaal: circa 30 Gasten; Kookstudio: circa 20 gasten
 
Bijzonderheden: Unieke centrumlocatie met hoge passantenstroom. Horecaplein. Vetput en alle noodzakelijke installaties aanwezig.
 
Verkoop/Verhuur                            
Overname bedrijfsexploitatie: € 275.000,=
Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website, huurrechten en aanwezige goodwill.
 
Aanvaarding: per direct
Huurprijs bedrijfspand: € 7.189,60,= per maand (excl. BTW)
Huurperiode: 10 + 10 jaar (ROZ-model Winkelruimte versie 2003). Ingangsdatum 1 mei 2008. Geëxpireerd per 30 april 2018. Huurprijs is per 1 mei 2017 herzien
Huurborg: N.v.t.
Servicekosten: N.v.t.
Promotiekosten: N.v.t.
Voorbehoud: Goedkeuring eigenaar/verhuurder
Referentienummer: B100294
 
HAP Horecamakelaardij
+31(0)85 760 0229

info@horecaadviespartners.nl
 
CONTACTPERSOON
Jeroen Pontenagel
jeroen@horecaadviespartners.nl
 
Overdracht Status Verkocht Huurprijs € 7.189,60 per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1680 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 680 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Friesland
Horeca concentratiegebied
Ja
Ter overname
Ja
↳ Personeel
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 275.000,-
Sector
Restaurantsector
Type
Café-restaurant, luxe restaurant
Terras
Ja
Huidige aantal zitplaatsen
255

Video's

Download PDF

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.