Jeroen Pontenagel BOBB gecertificeerd

Jeroen Pontenagel BOBB gecertificeerd.

Per juni 2018 is Jeroen Pontenagel officieel BOBB gecertificeerd.

Met de transparante gedragscode en kwaliteitsgarantie op de werkzaamheden weet u dat u een gerenommeerd, gekwalificeerd kantoor en gecertificeerde adviseur in armen neemt.

De Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB) is in 2006 opgericht en is de beroepsorganisatie van adviseurs op het terrein van het begeleiden van koop en verkoop van ondernemingen. De gecertificeerde leden van de BOBB zijn hier fulltime mee bezig. Dat is wat de leden bindt: kennis en ervaring delen over het bedrijfsovernameproces.
 
De doelstellingen van de BOBB zijn:


1. Garanties voor marktpartijen;  allereerst wil de BOBB de kwaliteit van advisering en bemiddeling door de aangesloten leden waarborgen ten gunste van de ondernemer die zijn bedrijf wil verkopen en de partij die een bedrijf wil overnemen.

2. Kwaliteitsbewaking; de BOBB beoogt een krachtig instituut te zijn dat in de markt garant staat voor transparantie en kwaliteit. De aangesloten leden hebben een gedragscode. En hebben zelf een geschillencommissie in het leven geroepen.

3. Vergroten bekendheid bedrijfsoverdrachtspecialist in de markt voor Bedrijfsoverdracht.

4. Aanspreekpunt voor politiek en stakeholders; de BOBB vertegenwoordigt de professionele bedrijfsoverdrachtadviseur richting politiek en andere belanghebbenden bij onderwerpen waarbij bedrijfsoverdracht een rol speelt.  

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring